Waarom opgericht?

Waarom überhaupt een bedrijf oprichten? Wie denk je daar blij mee te maken? En, wie is OTB om organisaties succesvoller te maken in sales, marketing en management?

OTB bekijkt het zakenleven vanuit een… Lees verder

Voor de trotse verkoper

Sales engineer, sales professional, rayonmanager, salesmanager, technisch verkoper, account manager, strategic accountmanager, vice president senior accountmanager.

En van huishoudster naar domestic manager. Lees verder

Voor de authentieke manager

U houdt van het managementvak, ondanks de multidimensionale complexiteit? U weet dat één tot drie matige beslissingen genoeg zijn om vanaf nul te beginnen?

U kijkt in de spiegel als het slecht gaat en door het raam (naar de organisatie) als het goed gaat? In dat geval, lees niet verder.

De Micro Blue Ocean Marketeer

Micro Blue Oceans, het belangrijkste business wapen van OTB. Zonder deze unieke micro blue oceans kan OTB niet bestaan, wil OTB niet bestaan.

Het is de aorta van het bedrijf… Lees meer

De eigenzinnige ZZP’er

Ook, of juist voor de ZZPer geldt: lage blue ocean gehalte, dus weinig onderscheidingsvermogen, nauwelijks recht van bestaan.

Klinkt misschien bot, maar waarom zou een potentiële klant voor u gaan als u weinig gepercipieerde meerwaarde toont? Lees verder

EN…De onvermoeibare directeur

Voor DGA’s, GMs, MDs, CFO’s en gelijkgestemde eindverantwoordelijken. U moet het maar willen én kunnen. De permanente druk van uw interne- en externe omgeving.

U voor alles en iedereen verantwoordelijk  -moeten-  voelen. Lees verder

Maak ons hier ’s nachts voor wakker

OTB oprichter Anphil bekent dat hij altijd te porren is voor een bord nasi, ongeacht tijdstip, ongeacht kwaliteit. Hij noemt dat platte nasi. Over plat gesproken.

Michel is gek op frikandellen speciaal. Heeft ooit met zijn broer een doos (40 stuks) naar binnen gewerkt, na het avondeten…Lees verder

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?