Pre-paid sparren

Persoonlijk gesprek

OTB vindt het belangrijk om kennis te maken via een persoonlijk gesprek. De chemie die ontstaat in zo’n gesprek is vaak van onschatbare waarde. Binnen de kortste keren zit je in een flow die inzicht geeft in de verschillende mogelijkheden. Belangrijk is te weten dat we zo’n afspraak uiteraard kosteloos doen. Oke een goed humeur en een kop koffie hebben we minimaal nodig. Maak een afspraak en ervaar wie er binnenloopt.

Bij ons op kantoor

Als u graag in een andere omgeving van gedacht wilt wisselen bent u altijd welkom op ons kantoor in ‘s Gravenmoer. U zult zich snel thuis voelen in een huiselijke omgeving waar u snel in de juiste stemming zal geraken. Creativiteit zorgt voor verandering.

Whatsapp voor bel afspraak

Als u liever ons eerst via een telefonisch onderhoud uitleg wil geven kan dat uiteraard ook. Ook is een Whatsapp contact mogelijk. OTB begrijpt dat iets van je afschrijven soms makkelijker is dan een telefoongesprek. APP gerust u krijgt altijd binnen 30 minuten antwoord.

Whats app nummer: +31 6 21719384

Video meeting

Soms is snelheid geboden en kunnen niet alle personen op dezelfde plek aanwezig zijn. Ja dan is het makkelijk om een video- en webconferentie te plannen. Ondersteund met een Power Point of online White Board. Wij staan open voor iedere vorm van communicatie.

Inloop sessie

Dat moet je een keer meegemaakt hebben. Inloopsessie zijn altijd verrassend  je komt er altijd tot nieuwe inzichten. Gestuurd door leuke creatieve onderwerpen komen de beste ideeën bovengedreven. Kijk op onze eventkalender voor meer informatie over onze inloopsessies en ervaar de creaties van collega’s uit de branche.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?