WAKKER MAKEN

OTB oprichter Anphil bekent dat hij altijd te porren is voor een bord nasi, ongeacht tijdstip, ongeacht kwaliteit. Hij noemt dat platte nasi. Over plat gesproken. Michel is gek op frikandellen speciaal. Heeft ooit met zijn broer een doos (40 stuks) naar binnen gewerkt, na het avondeten.

Maar waar u de beide heren ‘s nachts ook voor wakker kunt maken is door het stellen van de volgende vraag… “Wat maakt OTB zo speciaal?”.

U gaat spijt krijgen nadien. Een waterval aan oneliners, een ongevraagde uitleg van het bijna gepatenteerde micro blue ocean principe. Een uitgebreid relaas over het unieke Yin/Yang OTB gedachtegoed tot aan het stellen van provocatieve vragen.  Als de heren ‘aan staan’, ongeacht het tijdstip zo blijkt, staan ze ook écht aan.

Je kunt er van alles van vinden, maar het behoeft geen betoog dat Anphil en Michel drinken wat ze doen, ze oprecht geloven dat hun approach organisaties écht chronisch blijer maakt en dat OTB daarom mega interessant is voor elk bedrijf, ongeacht grootte en branche.

OTB daagt u uit OTB te testen. Bepaal zelf maar of ze vreselijk naïef zijn, of, heel misschien…ambachtelijk op het hoogste niveau. Hoe dan ook, plan zelf uw sessie in, dat kan kennelijk 7 dagen per week, en ervaar OTB’s Micro Blue Ocean World…

Test OTB’s Blue Ocean…24/7

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?