In alle eerlijkheid, ik heb me erg verheugd dit deel van de website in te mogen kleuren met teksten. Niet dat het schrijven van de overige tabs van de OTB site niet spannend genoeg was. Integendeel, elk woord, elke zin is met volle inzet en plezier geschreven.

Maar laten we wel wezen. Het neerpennen van spitse anekdotes in dagboekvorm geeft een gevoel van persvrijheid. Dus nog meer de grens opzoeken en heerlijk vanuit de ‘ik-vorm’ schrijven. Met als gevolg een duidelijke verandering van kleur en schrijfstijl.

Deze tab heet Dagboek Michel. Al is het misschien handiger deze om te dopen naar Michels business dagboek, aangezien de anekdotes louter business georiënteerd zijn. Hoe dan ook, het is echt een feest mijn dagelijkse ervaringen, mijn selectieve percepties en selfmade paradigma’s met u te delen. Alvast dank dat u de moeite neemt deze te lezen.

De dagboekverhalen zijn soms grappig (bedoeld). Ze beschrijven herkenbare pijnlijke situaties in het bedrijfsleven. Ze beschrijven ook menspijn. Van een individu, een team of zelfs een gehele organisatie. Ik sluit niet uit dat u tijdens het lezen van zo’n verhaal, naast plaatsvervangende schaamte, een vreemd gevoel van geïnspireerd zijn ervaart. Mocht dit zo zijn, dan kunt u er van uit gaan dat dit mijn intentie was.

De dagboekverhalen zijn  sales, marketing, management, leadership en organisatie -driven. Aan bronmateriaal geen gebrek dus. En, aangezien ik de anekdotes voor u schrijf, herbergt elk verhaal een boodschap, voor u.

Een boodschap waar u iets aan heeft. Die u kunt gebruiken, zakelijk, maar ook privé. Een diepte thema om met anderen over te babbelen en over te sparren. Misschien geef ik u een call to action -trigger om contact op te nemen. Waar ik oprecht graag tijd voor vrij maak, zonder tegenprestatie overigens.

 

 

Michel Keyner
Mede-oprichter  On The Border