WAAROM OTB?

7 REDENEN WAAROM JE GEEN ZAKEN WILT DOEN MET OTB

  1. Je bang bent voor veranderingen.
  2. Je het nut niet inziet van waarde innovatie.
  3. Je medewerkers het nut niet inzien om met een lach rond te lopen.
  4. Je medewerkers hun rondje rond de kerk willen blijven maken.
  5. Je, je thuis voelt in de rode oceaan.
  6. Je als ondernemer niet de ballen hebt om die vervelende medewerker te ontslaan.
  7. Je niet verder bent gekomen dan deze regel.

RESULTAAT

Resultaat is altijd een gevolg van energie in de juiste dingen stoppen. Energie gaat nooit verloren. Als we het over “verloren” energie hebben dan hebben we het over energie die in een niet nuttige vorm wordt omgezet. Vandaar dat je Energie moet stoppen in de juiste dingen. Maar waar stop je energie in? is het duidelijk weke richting je wil volgen? Wanneer kunnen we praten over een maximaal resultaat?  Gedoseerd in de juiste richting. Vragen waar iedereen mee loopt. OTB is er om een richting te zoeken om alle energie te bundelen en te werken aan de juiste richting. Daag ons uit.

WILSKRACHT

Wilskracht is het vermogen om je aandacht, emoties en verlangens te beheersen. Veel mensen associëren het met weerstand bieden aan verleidingen als koekjes of sigaretten, maar wilskracht is juist het vermogen om te doen wat je moet doen, ook als je daar geen zin in hebt. OTB ontwikkelt verschillende methodes om je over bergen heen te zetten en je horizon te verbreden je persoonlijke en zakelijke doelen te volgen. Maar er ook plezier aan te beleven.

Blije organisaties.

Pijn is fijn

Het gaat pas werken als het pijn doet.  Verandering  vereist commitment en duidelijkheid van hoog tot laag. Bij een veranderende strategie moet het personeel mee veranderen. Maar hoe doe je dat? En hoe krijg je de visie die aan de top wordt bedacht in het werkveld?

Pijn is fijn omdat verandering doet bewegen en zonder beweging staat alles stil. Vertraag voor het oranje licht maar geef vol gas als het groen is.

Ervaringsdeskundige (Michel verteld over Anphil)

Lorem ipsum dolor sit amet, sed at falli consequat contentiones. Probo fugit errem eu pri. Sed an quis veritus, ei nec brute tritani dissentiet. Case imperdiet has ne, te singulis theophrastus concludaturque has, ipsum oratio per id. Eam dico homero pertinacia in, veri vivendo has te, id mel assum minim integre. Vitae voluptua lobortis an has. Lees verder…

Ervaringsdeskundige (Anphil verteld over Michel)

Michel leerde ik kennen toen ik werkte voor de Koning Elektrotechniek als vertegenwoordiger zo’n 30 jaar geleden. In die tijd werden er regio’s benoemd en we hadden een vacaturen open voor verkoper buitendienst Limburg. Ik herinner onze eerste kennismaking. Lees verder…

Co Creation

Co-Creatie is een vorm van interdisciplinaire samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Belangrijk is dat er  enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat is. Voorwaarden voor succesvolle Co-Creatie zijn gelijkwaardigheid van de deelnemers, wederkerigheid, openheid en vertrouwen. Maar vooral creativiteit is een belangrijke waarde. OTB gebruikt Co-Creatie voor het oplossen van complexe vraagstukken en het realiseren van veranderingen. Deze kunnen alleen uitgevoerd worden als alle stakeholders deelnemen.

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?