Michel leerde ik kennen toen ik werkte voor de Koning Elektrotechniek als vertegenwoordiger zo’n 30 jaar geleden. In die tijd werden er regio’s benoemd en we hadden een vacature open voor verkoper buitendienst Limburg. Ik herinner onze eerste kennismaking. Michel kwam binnen en daar stond iemand. Leergierig, ijverig maar vooral doordacht, creatief en intelligent. Zijn zakelijke humor is mij het meest bij gebleven. Jaren hebben we samengewerkt en klanten slimmer en doordachter laten inzien dat zakendoen meer is dan een transactie. Al snel bleek dat we een gezamenlijke passie hadden muziek. Vele uren hebben we daarnaar geluisterd, samen gespeeld en gecomponeerd. Een vriendschap ontstond.

Diezelfde wervelwind kwam binnen toen ik bij OMRON werkte en Michel zover kreeg daar ook te gaan werken. Vanaf de eerste dag dat we weer samenwerkten was zijn invloed bij OMRON hoorbaar maar ook zichtbaar. Wat een wervelwind.

De gesprekken over klanten succesvol maken ontstonden daar al. Ondersteund door onze trainer Ton Planken ons voorbeeld. Ik ging weer terug naar de Koning om mijn eerste managementfunctie te vervullen.  Onze band bleef vele jaren in stand. Diepgaande gesprekken hebben geleid tot een samenwerking die niet onopgemerkt kan blijven. Je zal nog veel van OTB horen. Michel en ik gaan onze dromen nastreven en klanten helpen impact  op hun business te hebben.