voor wie?

Weer kort en krachtig: voor iedereen 

Een micro blue ocean is dus een plan, een actie, een verbetering, een verandering met als gemeenschappelijke deler dat deze altijd uniek is. Uniek in de ogen van de gebruiker, team of organisatie.

Net zo essentieel is dat deze uniekheid niet groot hoeft te zijn. Hij mag klein zijn. Het zijn vaak de leukste! En snel en gemakkelijk geïmplementeerd.  De telefoon oppakken met een bijzondere anders dan andere opening. U weet wel, een opening waar u risico loopt de glimlach van de beller te zien. Of toch liever monotoon uw riedeltje afspelen? De beller gaat het waarderen…

Door blue oceans bewust klein te maken speelt iedereen opeens mee. Inclusief kantine, receptie, administratie, finance controller (ja, die ook), logistieke medewerker, human resources, …, …, ….

Volgens OTB is iedereen in staat mee te doen, cq zou iedereen gewoon mee moeten doen.  En dus bijdragen het bedrijf anders dan andere te krijgen. Een bedrijf waar leveranciers en klanten graag contact mee hebben. Een bedrijf waar vanaf entree de chronische blijdschap vibe voelbaar (en vaak ook hoorbaar) is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?