Uw intense beloning

Uw intense beloning

OTB benadrukt hoe waardevol de beloningen zijn indien u  -in de ogen van uw prospect-  slaagt als consultative seller 7.o. Denk niet alleen aan finance, wel rijkelijk aanwezig. Denk aan een authentieke ijzersterke relatie, gebaseerd op echte toegevoegde waarde. Probeer nu eens deze blijdschap te voelen. Mooi toch?

U voelt deze blijdschap niet? Geen probleem. U bent waarschijnlijk al gewend aan bovenstaande succesparameters. Mogelijk handelt u al in lijn met consultative selling 7.0.

Of, u voelt deze blijdschap niet, omdat u vermoedt dat hier twee zaken door elkaar vloeien? Twee zaken die u privé en zakelijk noemt?

Voor iedereen die het aandurft boven zichzelf uit te stijgen. En zich realiseert dat dat gepaard moet gaan met een pittige pijnroute. En tevens weet dat je dan noodzakelijkerwijs in bezit moet zijn van een hoge dosis moed, wilskracht, volharding en een klein beetje talent…

Deze mensen mogen aannemen dat niet alleen hun plezier in hun werk sterk gaat toenemen, maar ook dat hun manier van verkopen  -consultative selling 7.0-  het leven van anderen gaat beïnvloeden. Jawel, zakelijk en privé.

Immers, door onbewust consequent niet bezig te zijn met eigen doelstellingen, maar met die van de andere, ontstaat: mens-tot-mens congruentie. Het samenvloeien van latente gezamenlijke wensen, eisen en doelstellingen.

OTB is overtuigd dat consultative selling 7.0 veel meer is dan een klassieke win/win –   inkoop/verkoop methodiek…nog steeds wereldwijd dominant toegepast.  Ongeacht plaats, land, cultuur, waarden en normen is consultative selling 7.0 de manier om via een verkooploze methodiek de hoogste ambities waar te maken. Consultative selling 7.0 is ook nog eens toepasbaar voor elke verkoper, ongeacht product(niveau), ongeacht dienst(niveau).

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?