Online investerings module CS 7.0

Online investerings module CS 7.0

Snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de kosten indien u uw meester-in-wording-verkopers de volledige CS 7.0 training laat volgen? Geen probleem. Vul de 4 selectieparameters van de onderstaande investerings module in.

Inzicht krijgen in de kosten indien alleen getraind hoeft te worden in het u-deel? Op intensiteit niveau 3? Ook geen probleem! Vul de 4 selectieparameters van de onderstaande module in.


Uitleg selectieparameter  ik, u, ik+u
Klik hier voor de precieze betekenis van de trainingsmodules ‘ik’ en ‘u’.

Consultative Selling 7.0 bestaat uit twee delen. Het  ik  deel en het  u  deel.
Ik  gaat over de cursist.  U  gaat over de prospect. Vooraleer de prospect lastig te vallen met consultative selling acht OTB het raadzaam eerst de  ik  van de cursist te trainen. Trainen in het ‘zichzelf worden zoals cursist lang geleden was’. Klinkt misschien wat vaag, maar dat is het zeker niet! Eenmaal goed getraind en nog beter herhaald, is cursist klaar voor het belangrijke u deel van CS 7.0

De volgende stap is u. In  u  worden alle mentale leerprocessen behandeld, getraind en herhaald. Hier wordt de nadruk gelegd op het consequent toepassen van deze processen, totdat het niveau van onbewust bekwaam bereikt wordt.

De som: ik + u = gelijk aan magie. Vanwege het hoge niveau ik (of eigenlijk: ik doe er niet toe- niveau) en de extreme vaardigheid van consultative selling ontstaat max. organisch vertrouwen, zowel in de persoon als in de competentie van de persoon. Dit is waar CS 7.0 om gaat. Organisch vertrouwen van mens op mens en zijn kunnen.

Uitleg selectieparameter intensiteit 
U kunt kiezen uit vier intensiteiten. Meer intensiteit betekent automatisch meer trainingstijd. Intensiteit 1 geeft u een compleet beeld van wat ik en/of u is. Tijdens zo’n dag wordt veel gepraat en veel gepresenteerd. Een uitstekende keuze indien de nadruk op beeldvorming ligt.

Intensiteit 2 is deels presentatie en deels (tamelijk pittige) training. In geval u voldoende autonoom ingesteld bent, kunt u de opvolging nadien zelf doen.

De geprefereerde intensiteiten  3 en 4 vallen in de categorie ‘baanbrekend’. Want, hier gaan  -vaak-  onverwachte veranderingen plaatsvinden. De intensiteit wordt opgeschroefd, de vrijblijvendheid van cursist is niet meer aanwezig. En hoewel de weg naar het eindresultaat (meesterlijk CS 7.0) allerminst gezellig is, eindigt zo’n niveau 3 en  4 training in meesterlijke uitbarstingen van cursisten…met een niet te veranderen verandering.

.

Werkwijze online investerings module CS 7.0
1) Vul in, aantal personen (max. 8 personen)
2) Selecteer de gewenste trainingsmodule
3) Bepaal de intensiteit van de training
4) Kies uit één van de vier bijzondere trainingslocaties

Stel uw eigen a la Carte Consultative Selling op:

undefined

  • Aantal Personen:

  • Welke Module wilt u volgen?

  • Welke intensiteit?

  • Welke locatie?

  • Based on your selections, these are the best options for you...

    < Terug

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?