EVENTS

Spreekuur

Wij houden van open communicatie daarom hebben wij een vaste opendag. Woensdagochtend kun je altijd bij ons binnen lopen. Voor een open gesprek. Creatieve nieuwe ideeën kunnen de vrije loop krijgen. De beste ideeën ontstaan in een ontspannen en vernieuwende omgeving. Je kent het verhaal van de wiskundige Archimedes.  Een anekdote vertelt dat hij, toen hij het theoretische bewijs had gevonden van een van zijn wetten, in bad zat, enthousiast uit bad sprong en naakt de straat op liep en schreeuwde: Eureka, Eureka.  Kom gerust langs om die sfeer te beleven en krijg bij ons dat Eureka momentje.

Ronde tafel

Ronde tafelgesprekken zijn bedoeld om andere inzichten te krijgen in jou specifieke markt. OTB hanteert de Micro Blue Ocean strategie. We pleiten voor creatie of ontdekking van nieuwe, onontgonnen marktgebieden. De
metafoor die we hiervoor gebruiken is de rode versus blauwe oceaan. De rode oceaan kleurt rood van alle concurrentie.  Deze vorm van waarde-innovatie kan een voorsprong van meer dan 10 jaar op de concurrentie inhouden.

Belangrijk in dit soort ronde tafelgesprekken is een goede mix van alle mogelijke stakeholders aan tafel te krijgen. Volgens een beproefd scenario wordt er gezocht naar nieuwe waarde innovatie die onderdeel worden van de nieuwe strategie.

Brainstorm sessie

Om een nieuwe strategie uit te rollen in uw bedrijf is het belangrijk dat alle partijen betrokken worden in de nieuwe aanpak van jou bedrijf. Hiervoor hebben wij brainstormsessies ontwikkelend die verfrissend en vernieuwend zijn.

Gericht op maximale samenwerking en altijd met het juiste einddoel inzicht gaan we aan de slag. Lees verder…

Machinebouw

De techniek staat niet stil. U als machinebouwer heeft er dagelijks mee te maken. Industrie 4.0, predictive maintenance, de Cloud. Alles wordt sneller,toegankelijker en goedkoper. Uw eindklant vraagt steeds meer! Speelt u daar op in?

De vraag van uw eindgebruiker verandert daar waar de industrie vroeger een eigen technische dienst had moet u nu het onderhoud verzorgen. Maar met de huidige stand van techniek is dat geen probleem voor u.

Alleen hoe verkoopt u zo’n machine? Is leasen een betere optie? Kan ik mijn service uitbreiden? Vragen waar OTB u graag mee helpt. OTB heeft jarenlang ervaring in de machinebouw markt en helpt u graag met deze stap. Kom op onze machinebouw event en laat u inspireren door onze aanpak.

Whatsapp chat
WhatsApp met OTB
Waar kunnen wij u blij mee maken?